Ξέσπασε στην Κέρκυρα ο… πληγωμένος ΠΑΟΚ

lamianow
1 Min Read

Έψαχνε αντίδραση μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Έστερσουντ και την πρώτη του νίκη στη Super League και τελικά ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε κόντρα στην Κέρκυρα.

Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα να επικρατήσει των «Φαιάκων» με 3-1, που είχαν υπηρεσιακό τεχνικό τον Κώστα Χριστοφοράκη μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και άρχισε το συμμάζεμα των κομματιών του, μετά το κάζο της Πέμπτης.

Ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ στο 41’, ωστόσο η Κέρκυρα ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ τον Νούνιες από το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Σάκχοφ.

Το ματς… καθάρισε ουσιαστικά σε ένα πεντάλεπτο (54’-59’) με τους Πέλκα και Μακ να διαμορφώνουν το τελικό 3-1 στην άδεια Τούμπα, από πάσες των Μάτος και Κάμπος αντίστοιχα.

 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λεβέκ (65′ Πούγγουρας), Κάτσε, Σάκχοφ, Κάμπος, Πέλκας, Λημνιός (58′ Μακ), Πρίγιοβιτς (78′ Κουλούρης).

Κέρκυρα (Κώστας Χριστοφοράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Γκόμεζ, Κόντος (62′ Μπάουμαν), Ντιόγκο, Σιόντης, Νούνιες (52′ Επστάιν), Ντουάλα, Ζορμπάς (75′ Μεληκιώτης).

sportfm.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *