Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε πριν λίγο ο ΠΑΣ Λαμία. Παίκτης της ομάδας ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας Δημήτρης Κουτρομάνος. Ο 30χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και τα βρήκε σε όλα με την Λαμία.
Πολύ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή έχει και ο Μπάμπης Τεννές. Την περυσινή σεζόν είχε 17 συμμετοχές με την ομάδα του Αγρινίου ενώ τις σεζόν 2014/2015 και 2015/2016 σημείωσε 20 συμμετοχές με τα “καναρίνια”.
H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κουτρομάνο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.