«Θα το μεγαλώσουμε εμείς», λέει η γιαγιά του βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια – ΒΙΝΤΕΟ

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Σοκ προκάλεσε η υπόθεση του 6 ημερών βρέφους που βρέθηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών στο κέντρο της Καλαμάτας και από τύχη δεν πέρασε το απορριμματοφόρο, καθώς τότε θα μιλούσαμε για τραγωδία.

https://youtu.be/66sBLE4PHqg

 

Η 24χρονη μητέρα του παιδιού, η οποία άφησε το μωρό της στον κάδο, θα απολογηθεί αύριο, ενώ η γιαγιά του βρέφους μίλησε στον Alpha λέγοντας πως η οικογένεια θα κρατήσει το παιδί.

«Δεν ξέρω πως έφτασε το κορίτσι μας σε αυτό το σημείο», είπε αρχικά η μητέρα της 24χρονης Γεωργιανής και συνέχισε: «Εγώ και ο πατέρας της θα την στηρίξουμε».

Μάλιστα έκανε γνωστό πως η οικογένειά της σκοπεύει να μεγαλώσει το μωρό: «Θα έρθουμε στην Αθήνα για να αναλάβουμε το μωρό, δεν θα το αφήσουμε, θα το μεγαλώσουμε εμείς».

Δηλώσεις για την 24χρονη έκανε και φίλη της, η οποία ανέφερε: «Δούλευε σε σπίτια και σε οικογένειες και ως νταντά. Ήταν αγαπητή».

Όσο για το μωράκι, αυτό θα φιλοξενηθεί τις επόμενες ημέρες στο Ίδρυμα «Μητέρα».

Συγκλονιστική ήταν επίσης η περιγραφή της γυναίκας, η οποία ήταν εκείνη που άκουσε το κλάμα του μωρού μέσα στον κάδο σκουπιδιών και με την επιμονή της έσωσε τη ζωή του παιδιού.

Πηγή: newsbeast.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *