Στην κορυφή του ΝΒΑ οι Μπακς – Νίκησαν 111-104 τους Λέικερς με απίστευτο σόου από τον Αντετοκούνμπο – ΒΙΝΤΕΟ

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει σε ακόμη ένα παιχνίδι πράματα και θάματα στο παρκέ, οι Μπακς αναδείχθηκαν νικητές τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος) στο ντέρμπι με τους Λος Άντζελες Λέικερς και πλέον είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ (25-4) στο φετινό ΝΒΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο «Greek Freak» έχοντας 34 πόντους, 11 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής, έδειξε στον «βασιλιά», Λεμπρόν Τζέιμς ποιος είναι το «αφεντικό», οδηγώντας τα «ελάφια» στη νίκη με 111-104 επί των «λιμνανθρώπων», που υπέστησαν την πέμπτη τους ήττα (24-5).

Μάλιστα ο Έλληνας αστέρας στο σημερινό παιχνίδι σκόραρε κατά ριπάς και πίσω από τη γραμμή των 7.25μ. και, με τα πέντε τρίποντα που σημείωσε σε οκτώ προσπάθειες, έκανε ρεκόρ καριέρας!

Ο Τζορτζ Χιλ με 21 πόντους, ο Κρις Μίντλετον με 15 πόντους και ο Γουέσλι Μάθιους με 13 πόντους ήταν οι συμπαραστάτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στους Λέικερς.

Στον αντίποδα από την ομάδα του Λος Άντζελες, ο Άντονι Ντέιβις είχε 36 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς 21 πόντους, 12 ριμπάουντ και 11 ασίστ και ο Ντάνι Γκριν 21 πόντους.

ΜΠΑΚΣ: Αντετοκούνμπο 34 (5 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Μίντλετον 15 (2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Μ. Λόπεζ 10, Μάθιους 13 (3), ΝτιΒιντσέντζο 5 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Ιλιασόβα 2, Ρ. Λόπεζ, Χιλ 21 (3), Μπράουν 3 (1), Κόναγκτον 2, Κόρβερ 6 (1)

ΛΕΪΚΕΡΣ: Ντέιβις 36 (10 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Τζέιμς 21 (3 τρίποντα, 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ), ΜακΓκί 4, Γκριν 21 (7), Κάλντγουελ-Πόουπ 18 (2), Ντάντλεϊ, Χάουαρντ 2, Μπράντλεϊ, Ρόντο 2, Καρούζο, Ντάνιελς

Zougla.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *