Μετά τον Σταύρο Βασιλαντονώπουλο και τον Ηλία Τσέλιο η Λαμία φαίνεται πως εξετάζει μια ακόμη περίπτωση ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ΑΕΚ. Τα δεδομένα ωστόσο είναι πιο δύσκολα από ότι στις άλλες δύο. Ο λόγος για τον Άνταμ Tζανετόπουλο ο οποίος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή και έκανε 17 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα.

Μπορεί η Λαμία να θέλει τον παίκτη ωστόσο υπάρχουν δεδομένα δυσκολίες μιας και ο παίκτης έχει πάει στο Κιέλσε της Πολωνίας με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ και μένει να φανεί αν ο Χιμένεθ θα τον κρατήσει στο ρόστερ.
Από εκεί και πέρα όπως αναφέρει το asports.gr η Λαμία να έχει στα υπόψιν της τον πρώην αμυντικό του Αγροτικού Αστέρα Χρήστο Κουκόλη, ο οποίος είχε 26 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.
Όσον αφορά τις ανανεώσεις έγινε κουβέντα για ανανέωση με τον Σουλειμάν Όμο αλλά για την ώρα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, όχι ωστόσο μεγάλη για να μην μπορεί να γεφυρωθεί. Τέλος ανακοινώθηκε ο Φράγκος και το ίδιο αναμένεται για Τσέλιο, και Τσενάμο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.