Το συντομότερο δυνατόν θέλουν στην ΑΕΚ να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Χάιμε Ρομέρο, ο οποίος αποτελεί αυτή τη στιγμή τον «Νο1» στόχο της ομάδας για την ενίσχυση στη θέση του εξτρέμ.
Το βασικότερο θέμα στην υπόθεση του 26χρονου ακραίου είναι εκείνο της αποδέσμευσης του από την Οσασούνα, με τις πρώτες πληροφορίες να έκαναν λόγο πως είναι ελεύθερος.
Σε κάθε περίπτωση, όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες και η «Ένωση» θα καταφέρει να κάνει δικό της τον Ρομέρο, παραχωρώντας ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση πώλησης του ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.