Σοκ προκαλεί η είδηση πως μία 24χρονη βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην πόλη της Λάρισας.
Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, όταν περίπου στις 9 π.μ. η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Κουντουριώτου στη συνοικία Λιβαδάκι.
Όταν οι πυροσβέστες τελικά κατάφεραν να μπουν μέσα στο χώρο διαπίστωσαν πως μία γυναίκα κείτονταν χωρίς τις αισθήσεις της.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας.
Σε ανάρτηση στο twitter η Πυροσβεστική αναφέρει: «Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα, επί της οδού Κουντουριώτου, στην πόλη της Λάρισα».
Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα, επί της οδού Κουντουριώτου, στην πόλη της Λάρισας.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 19, 2017

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.