Ο ράπερ μίλησε για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια βάρους του μέσα στο Survivor.
“Την πρώτη φορά τρόμαξα… Μπήκα στο μπάνιο να πλύνω τα χέρια μου και δεν κοίταξα στον καθρέπτη. Όταν είδα εμένα στον καθρέπτη και ότι είχε απομείνει σοκαρίστηκα. Δεν μου άρεσα… Την πρώτη φορά που ζυγίστηκα είχα χάσει ακριβώς 30 κιλά, από 115 είχε πάει 86 κιλά… Ήμουν πάρα πολλά κιλά για πολλά χρόνια και ήταν σοκ για εμένα!”, είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.