Θεσσαλονίκη: Χτυπούσε τα παιδιά του και τα ανάγκαζε να ζητιανεύουν

1 Min Read

Έναν εφιάλτη έζησαν, τρία ανήλικα παιδιά στη Θεσσαλονίκης, καθώς, ο ίδιος τους ο πατέρας τα εξανάγκαζε στην επαιτεία, με τη χρήση σωματικής  και ψυχολογικής βίας.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Σε βάρος του 43χρονου Βούλγαρου σχηματίστηκε δικογραφία για “Εμπορία ανθρώπων σε βάρος ανηλίκων” και “Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση”.

Ο 43χρονος συνελλήφθη έπειτα από τηλεφωνική καταγγελία στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης,  οι τρεις ανήλικοι (16, 12 και 9 ετών) μαζί με τον πατέρα τους, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, όπου προέκυψε ότι τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια, που μετοίκησαν από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, τόσο τα παιδιά όσο και η μητέρα τους υφίσταντο καθημερινά έντονη βία.

Όπως καταγγέλθηκε, ασκώντας τους βία, τους μετέφερε σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, όπου τους εξανάγκαζε να “εργάζονται” παίζοντας μουσικό όργανο, προκαλώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον οίκτο και τη συμπάθεια των διερχομένων, ενώ στη συνέχεια τους αφαιρούσε τα χρηματικά ποσά που κατάφερναν να συγκεντρώσουν.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις φορές που δεν κατόρθωναν να συγκεντρώσουν ικανοποιητικό χρηματικό ποσό, βιαιοπραγούσε σε βάρος τους ως ένδειξη τιμωρίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

thestival

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *