Ένοχος κρίθηκε ο Γιάννης Κουρτάκης για την υπόθεση των δημοσιευμάτων της εφημερίδας «Παραπολιτικά» εναντίον του Νικόλα Πατέρα.
Κατόπιν πέντε μηνύσεων που είχε καταθέσει για αναφορές στο όνομά του ως «μικροεφοπλιστής» και υπόνοιες για «ύποπτες σχέσεις του με τον εισαγγελέα Ντογιάκο», το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δικαίωσε τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού.
Επέβαλε λοιπόν στον Κουρτάκη ποινή φυλάκισης τριών ετών, στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για έναν χρόνο και δημόσια αποκατάσταση της αλήθειας μέσω των «Παραπολιτικών».
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.