Αγιασμό σε αυτοκίνητα, μηχανάκια, ταξί, ακόμα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τέλεσε σήμερα ο ιερέας του Ιερού ναού του Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο, κατά την εορτή του Αγίου Μάρτυρος Χριστοφόρου, προστάτη των αυτοκινητιστών, που γιορτάζει σήμερα Τρίτη 9 Μαΐου 2017.
Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, κάθε χρόνο πάρα πολύς κόσμος παρακολουθεί την λειτουργία του Αγίου Χριστοφόρου στο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο, όπου το αριστερό κλίτος της εκκλησίας είναι αφιερωμένο στον Άγιο Χριστόφορο.
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο ιερέας του Ναού ευλογεί τα οχήματα (τη μηχανή και τους εσωτερικούς χώρους των επιβατών) και τους οδηγούς, ένα έθιμο που κρατάει αρκετά χρόνια, από παλιά, αφού ο Άγιος Χριστόφορος είναι ο προστάτης Άγιος των αυτοκινητιστών . Φέτος στην εορτή συμμετείχαν και οι αυτοκινητιστές των ταξί και ραδιοταξί Ναυπλίου, οδηγοί λεωφορείων και το ΕΚΑΒ.
Δείτε το βίντεο:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.