Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 36χρονης Γεωργιανής από την Αθήνα. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε ρέμα, στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr η 36χρονη, μητέρα τριών παιδιών, δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Δράστης φέρεται να είναι ένας 38χρονος αγγειοχειρουργός του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.
Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε δηλώσει την εξαφάνιση της στις 27 Απριλίου. Έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η άτυχη 36χρονη διατηρούσε ερωτική σχέση μέσω facebook με τον γιατρό του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.
Ο 38χρονος αγγειοχειρουργός συνελήφθη σήμερα στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αυτή την ώρα μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Πηγή: www.thestival.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.