Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου τυφλών 5×5 έχασε στα πέναλτι την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στο Βερολίνο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα ημιτελικά ηττήθηκε 1-0 στα πέναλτι από το αντίστοιχο της Γεωργίας και πλέον θα διεκδικήσει την τρίτη θέση των προκριματικών που φιλοξενούνται στο Μπακάου της Ρουμανίας.
Ο Μπασιλασβίλι σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στη διαδικασία των πέναλτι, το οποίο και στέρησε από την ελληνική ομάδα την απευθείας πρόκριση.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.