Νεκρός βρέθηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας το απόγευμα της Πέμπτης ένας άνδρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο άνδρας ηλικίας περίπου 35 ετών και πιθανότατα αλλοδαπής καταγωγής, βρέθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματος.
Κατά τις ίδιες πρώτες πληροφορίες μάλλον έχει χάσει τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.
Τον συμβάν έγινε στην περιοχή της Φιλελλήνων. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.