Αναστάτωση επικράτησε, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα, μέσα στο δικαστικό μέγαρο της πόλης, όταν εντοπίστηκε ένας άνδρας, στη διάρκεια ελέγχου, με ένα μεγάλο μαχαίρι πάνω του!
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ασφάλεια των δικαστηρίων και ο άνδρας συνελήφθη.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, πρόκειται για άτομο γνωστό στις αρχές με ψυχολογικά προβλήματα, σε βάρος του οποίου υπήρχε καταδικαστική απόφαση.
Πηγή: cretalive.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.