Το πείραγμα του ενός φίλου στον άλλον έφερε την τραγωδία, σε μια πόλη της Γκαμπόν. Διαβάστε τι συνέβη και δείτε φωτογραφία.
Εφιαλτικές σκηνές στη Γκαμπόν, δυο νεαροί παρακολουθούσαν την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί, καταναλώνοντας παράλληλα μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Μετά το τέλος του ματς, οι δυο τους αποχώρησαν, με τον έναν 18χρονο να πειράζει διαρκώς τον φίλο του για την εξάρα από τους Καταλανούς.
Ο θύτης… θόλωσε, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού του και τον σκότωσε. Ο δράστης συνελήφθη, τονίζοντας πως το αλκοόλ τον οδήγησε στη δολοφονία.
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:
#Gabon – Libreville: le match Barcelone – PSG a viré au drame. Un jeune a tué son ami, pcq il n’a pas supporté



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.