Η επιθυμία της πλειοψηφίας του Facebook – και μετά από αρκετές φήμες για την ενεργοποίηση ή όχι του «dislike» -, φαίνεται σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.
Όπως αναφέρει ο Independent, το Facebook θα ενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία για πρώτη φορά – σε δοκιμαστικό στάδιο – μετά από απαίτηση πολλών χρηστών.
Το νέο χαρακτηριστικό θα ενεργοποιηθεί, αρχικά, σε μικρό αριθμό χρηστών που χρησιμοποιούν το Messenger, οι όποιοι πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν με «dislike» στα ιδιωτικά τους μηνύματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κολοσσός των social media είχε αγνοήσει στο παρελθόν τις απαιτήσεις των χρηστών για το «dislike» button, λόγω φόβων ότι μπορεί να χρησιμοποιείτο ως μορφή «μπούλινγκ» και θα ήταν μη δημοφιλές σε μεγάλες επώνυμες εταιρείες.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.