Την τέταρτη θέση «κερδίζει» η χώρα μας, σύμφωνα με το Bloomberg, στην παγκόσμια κατάταξη του Δείκτη Εξαθλίωσης, ο οποίος διαμορφώνεται ανάλογα με τον πληθωρισμό και την ανεργία.
Η επίδοση της Ελλάδας ανέρχεται στις 23,2 μονάδες για το 2017 έναντι 22,7 μονάδων το 2016, παραμένοντας σταθερά στην τέταρτη θέση.
Η Βενεζουέλα είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η χώρα που καταλαμβάνει την πρώτη θέση της λίστας, ενώ ακολουθεί η Νότια Αφρική και η Αργεντινή. Τέταρτη είναι η χώρα μας και ακολουθεί η Τουρκία και η Ισπανία.
Τη δεκάδα των εξαθλιωμένων χωρών συμπληρώνουν η Σερβία, η Βραζιλία και η Ουρουγουάη.
Η λιγότερο «μίζερη» χώρα από την άλλη είναι η Ταϊλάνδη και ακολουθούν η Σιγκαπούρη, η Ελβετία, η Ιαπωνία, η Ισλανδία, η Ταϊβάν, η Δανία, το Ισραήλ, η Νότια Κορέα και το Χονγκ Κονγκ.

Πηγή: Skai.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.