Καμία ανησυχία στον ΠΑΣ Λαμία-Δήλωση στο Lamianow.gr-Διαβάστε το Νόμο!

Lamianow.gr
3 Min Read

Μεγάλο ζήτημα προέκυψε νωρίτερα σχετικά με την συμμετοχή ή όχι έξι ξένων ποδοσφαιριστών στο ματς της Λαμίας με την Σπάρτη. Ο ΠΑΣ Λαμία έπαιξε από το 51′ ως το 81΄με τους Μπλάζιτς, Όμο, Ντουρμισάι, Τζόκιτς, Βάντερσον και Ρότσα. Το όλο ζήτημα έγκειται στην κανονική ή όχι συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι. 

Οι φίλοι της Λαμίας βάσει του ρεπορτάζ μας θα πρέπει να ηρεμήσουν, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας!

Σε επικοινωνία που είχε πριν λίγο το LamiaNow.gr με άνθρωπο της διοίκησης της ομάδας μας μεταφέρθηκε το εξής: …δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα με τους ξένους. Ο Ντουρμισάι αγωνίστηκε κανονικά βάσει ΚΑΠ αφού έχει ελληνική ταύτοτητα και ελληνικό διαβατήριο. Δεν έχει σημασία το ότι δεν έχει καταθέσει αίτηση συμμετοχής στις εθνικές ομάδες ή ότι αγωνίζεται στην εθνική Αλβανίας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα”. 

H ουσία στο νόμο είναι στο διαζευκτικό “ή” του ΚΑΠ!

Τι όμως ισχύει κανονικά και τι αναφέρει ο ΚΑΠ; Το LamiaNow σας παρουσιάζει το άρθρο 19 παράγραφος 6  το οποίο χαρακτηριστικά αναφέρει: “Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα, κάθε ομάδας της κατηγορίας, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα έξι (6) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες ή που έχουν την ελληνική ιθαγένεια (ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο). Ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα κάθε ομάδας είναι τρεις (3) ποδοσφαιριστές”.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Σύμφωνα με τον ΠΑΣ Λαμία ο Φιορίν Ντουρμισάι έχει ελληνική ταυτότητα άρα δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα. Όσον αφορά την περίπτωση του Μένκα που αναφέρεται σε αρκετά δημοσιεύματα η Λαμία υποστηρίζει ότι ο Μένκα ήταν ερασιτέχνης και η υπόθεσή του δεν έχει σχέση με αυτή του Ντουρμισάι.

Παρακολουθούμε το θέμα και για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε σε νέα δημοσίευση.  Σίγουρα πρόκειται για μία… μπερδεμένη υπόθεση που θα έχει κι άλλα επεισόδια, μέχρι να ξεκαθαρίσει τι ισχύει. Για την ώρα ωστόσο οι φίλοι της Λαμίας δεν θα πρέπει να ανησυχούν. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Από την «ΠΑΣ. ΛΑΜΙΑ 1964», ανακοινώνονται τα εξής:

Τα αναγραφόμενα σε μερίδα του τύπου περί αντικανονικής  συμμετοχής ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στον αγώνα με τη Σπάρτη, είναι ανυπόστατα  και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τον Κ.Α.Π, σκοπεύουν δε να κάμψουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών και της ομάδας μας σε μία κρίσιμη καμπή, για την πορεία της.

Η ομάδα  της Λαμίας θα συνεχίσει να δίνει τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, χωρίς να κάμπτεται από «καταστροφολογίες» και σκόπιμες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας.

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, να μην παρασυρθούν από τέτοιου είδους πρακτικές και να συνεχίσουμε όλοι μαζί να δίνουμε τη μάχη, χαλυβδώνοντας τη θέλησή μας για το ραντεβού της ομάδας μας με την ιστορία.

 

Πάνος Κατσώνης

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Comments
  • ΟΙ `Ηρακληδεις`της ΛΑΜΙΑΣ γιατι παιζουν με τη φωτια και διδουν δικαιωματα;Οι ΕΡΙΝΥΕΣ ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΕΣ δεν τους φρονηματισαν;Ο ΔΙΑΣ να επαγρυπνει και να μην εφησυχαζει.παντα `εξ οικειων τα βελη.

  • Ρε παιδιά του τεχνικού τιμ είναι δυνατόν να δίνουμε δικαιώματα; Ξέρουμε ότι με το παραμικρό θα μας στήσουν στο τοίχο. Χαλάμε τη σούπα σε κάποιους σίγουρους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *