Με Γκόρντον, χωρίς Τσαϊρέλη ο Άρης στο ΣΕΦ

lamianow
By lamianow Add a Comment
1 Min Read

Μια σημαντική επιστροφή και μια σημαντική απουσία θα έχει ο Άρης στον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (18:30). Ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει στη διάθεσή του τον Τζαμόν Γκόρντον που αποθεραπεύτηκε, όχι όμως και τον τραυματία Μιχάλη Τσαϊρέλη, τη θέση του οποίου στη δωδεκάδα πήρε ο Δημήτρης Φλιώνης.

«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην έδρα της κι αυτό από μόνο του δείχνει τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, αλλά και το ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βαθύ ρόστερ, με λύσεις σε όλες τις θέσεις. Μια ομάδα η οποία έχει διατηρήσει έναν κορμό παικτών τα τελευταία χρόνια, με ευεργετικά αποτελέσματα αναφορικά με τη συνοχή και το στιλ παιχνιδιού της», ανέφερε ο προπονητής του Άρη που δεν σκέφτεται ακόμη τον τελικό του Κυπέλλου.

«Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αφού κάθε χαλάρωση τιμωρείται απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Για να σταθούμε ανταγωνιστικοί στο ΣΕΦ, πρέπει να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα, αποτελεσματικοί στην επίθεση και να αποφύγουμε τα άσκοπα λάθη, ώστε να μη δώσουμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο», πρόσθεσε.

sportfm.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *