Χουάντερσον «Για να μιλά για μένα ο Κούγιας, σημαίνει ότι είμαι σημαντικός»

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Σίλβα Χουάντερσον απάντησε στην επιθετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ εναντίον του! «Μένω έκπληκτος» είπε για τα… παρακάλια που του χρέωσε ο Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να αγωνιστεί στους βυσσινί

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάντερσον στο «Αθλητικό Μετρόπολις»

Για το αν γνωρίζει τον Αλέξη Κούγια: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Ωστόσο, είμαι χαρούμενος που μιλά για εμένα γιατί αυτό δείχνει ότι με ξέρει και είμαι σημαντικός».

Για το αν ισχύει ότι ήθελε να παίξει το καλοκαίρι στη Λάρισα: «Μένω έκπληκτος. Έχω συμβόλαιο με τον Ηρακλή και όταν θα φύγω από τον Ηρακλή θα πάω σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν μιλάω με άλλη ομάδα μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο μου με τον Ηρακλή. Έχω συμβόλαιο και το σέβομαι».

Για το αν ο Ηρακλής θα σωθεί: «Βέβαια. Σε κάθε παιχνίδι δίνουμε τα πάντα, είμαστε δυνατοί, έχουμε όρεξη και αυτοπεποίθηση. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ και θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

H ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δείτε το ποστάρισμα:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε δήλωση του βραζιλιάνου τερματοφύλακα της ΠΑΕ Ηρακλής, Χουάντερσον, περί του ότι δήθεν η ΑΕΛ και ο Λεβαδειακός έχουν χειρότερες ομάδες από τον Ηρακλή και δεν θα αντέξουν τη πίεση.

Θέλουμε αφενός μεν να τον ρωτήσουμε, γιατί, αφού θεωρεί την ΑΕΛ χειρότερη ομάδα, χτύπησε την πόρτα μας για να μεταγραφεί σε μας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αφετέρου δε, να του δώσουμε μια συμβουλή: Αντί να κάνει κριτική στην ομάδα μας, στην οποία παρακαλούσε να μεταγραφεί, και καταλαβαίνουμε την πίκρα του γιατί τον απορρίψαμε για διαφόρους λόγους, καλά θα κάνει αν θέλει να σωθεί ο Ηρακλής να βελτιώσει την απόδοση του ως τερματοφύλακας, καθώς έχει δεχθεί μόνο 28 γκολ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος (!!!!), γιατί στην κατάσταση που βρίσκεται, δε μπορεί να πιάσει «ούτε βαλσαμωμένο πουλί».

Όσο για το αν η ομάδα μας αντέχει την πίεση, θα το δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος, όταν βεβαίως ο Χουάντερσον με τον μάνατζερ του θα χτυπούν διάφορες πόρτες ομάδων Super League για να εξασφαλίσουν κάποιο συμβόλαιο.

Για την ώρα τον συμβουλεύουμε να ρίξει μια ματιά στο πρόγραμμα της ΑΕΛ, του Ηρακλή, της Βέροιας και του Λεβαδειακού, αλλά και να του υπενθυμίσουμε τους 4 βαθμούς που έχουμε διαφορά αυτήν την στιγμή!».

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *