Στη FIFA στέλνει τον Παναθηναϊκό η Κάλιαρι για Ιμπάρμπο

1 Min Read

Συνέχεια φαίνεται πως θα έχει το… σίριαλ με την (ανεπιτυχή) παρουσία του Βίκτορ Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η Κάλιαρι έκανε καταγγελία στη FIFA κατά της «πράσινης» ΠΑΕ για οφειλές από τον δανεισμό του Κολομβιανού επιθετικού!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το «τριφύλλι» καλείται να καταθέσει τις θέσεις του στην αρμόδια Επιτροπή της Διεθνούς Συνομοσπονδίας και εφόσον η οφειλή αποδειχθεί, θα πρέπει άμεσα να τακτοποιηθεί η οφειλή για να μην υπάρξει κίνδυνος για τη συμμετοχή της ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν.

Κάτι ανάλογο, μάλιστα, ισχύει και στην περίπτωση του Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή και διεκδικεί 651.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Πρόκειται για τεράστιο ποσό και φυσικά ο Γάλλος χαφ δεν πρόκειται να υπογράψει νέο διακανονισμό, αφού στην προσφυγή του επικαλείται τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου.

sportfm.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *