Γυναίκα αποκαλύπτει τον τρόπο που παραπλανούν με τις φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα…

Lamianow.gr
2 Min Read

Συνήθως οι άνθρωποι που ασχολούνται φανατικά με τη γυμναστική το μόνο που προκαλούν στους γύρω τους είναι αυτό το «πώς θα βγάλω έξω τον 1 κοιλιακό που θα διαθέτω;» άγχος και τρόμο. Υπάρχει περίπτωση άνθρωπος που ασχολείται με το Instagram να είναι μια νορμάλ «γήινη» περίπτωση ανθρώπου με ψεγάδια;

Κι όμως υπάρχουν μπόλγκερ όπως η Anna Victoria, που δεν ντρέπονται να δείξουν τι προηγείται και τι ακολουθεί της καλογυμνασμένης-εικόνας τους. Συγκεκριμένα, η Anna Victoria ανέβασε στο προσωπικό της Instagram 2 φωτογραφίες της, που φαίνεται πως έχουν τραβηχτεί με χρονική απόσταση λίγων λεπτών.
ce3b9beb04fe1fa1763dd886186f128f
Η Victoria περίγραψε τις 2 φωτογραφίες ως «Εγώ στο 1% της καθημερινότητας μου Vs Εγώ στο 99% της καθημερινότητας μου» εξηγώντας πως «οι καλές ή οι κακές γωνίες του σώματος, δεν καθορίζουν την αξία του ανθρώπου» και συμπληρώνοντας: « όσο μεγαλώνω, έχω στο σώμα μου σημάδια κυτταρίτιδας και όχι μόνο , που δεν φεύγουν. Τα αποδέχομαι. Δείχνουν πως έχω ζήσει μια ολοκληρωμένη ζωή, μια υγιή ζωή και αυτό αποτυπώνεται στο σώμα μου.» Το είχε κάνει και στο παρελθόν, όταν επίσης πόσταρε 2 φωτογραφίες της, λίγο πριν φορέσει το νυφικό της: μία που θα έβλεπες σε οποιοδήποτε Instagram profile μιας fitness guru και μία που δεν την κολάκευε τόσο.


Η Victoria επίσης, εξήγησε πως η έμπνευση γι`αυτό το διπλό ποστάρισμα φωτογραφιών, προήλθε από ένα μήνυμα που ανέβασε η fitness blogger Molly Galbraith για το ότι πρέπει να αποδεχόμαστε τα ψεγάδια του σώματος μας, γιατί πολύ απλά δεν είναι ψεγάδια:
Στιγμιότυπο 2017-01-20, 12.43.09 μ.μ.
«Το αγάπησα, γιατί στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα πως η κοιλιά μας φουσκώνει, αποκτά κυτταρίτιδα και άλλα σημάδια, για τα οποία δεν υπάρχει λόγος να απολουγούμαστε, να ντρεπόμαστε ή να προσπαθούμε να ξεφορτωθούμε! [..] Το σώμα είναι δυνατό, μπορεί να τρέξει, να πιέσει να σηκώσει βάρος και είναι χαρούμενο όχι μόνο όταν δείχνει ωραίο, αλλά και όταν αισθάνεται ωραίο«, έγραψε η Victoria.

via

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *