Το Τουπόλεφ που συνετρίβη είχε εξοπλισμό που λειτουργούσε «παράξενα»

1 Min Read

Για «παράξενη» λειτουργία ενός μηχανισμού στο ρωσικό τουπόλεφ που συνετρίβη ανήμερα Χριστούγεννα παρασύροντας στο θάνατο 92 ανθρώπους έκανε λόγο ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Μαξίμ Σοκόλοφ.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Σύμφωνα με τον ίδιο ωστόσο είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πει κανείς τι ακριβώς προκάλεσε τη συντριβή.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε, επίσης, ότι δεν έχουν βρεθεί ίχνη φωτιάς ή έκρηξης στα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους TU-154.

Όσο για την έκδοση του πορίσματος από το ρωσικό υπουργείο υποστηρίζουν ότι αυτό δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη εκτίμηση του ενός εκ των δύο μαύρων κουτιών που έχουν ανασυρθεί προέκυψε ότι υπήρχε πρόβλημα με τα πτερύγια στα φτερά του αεροσκάφους με τους αναλυτές να υποστηρίζουν ότι υπήρξαν και λάθος χειρισμοί εκ μέρους του πιλότου.

Πηγή: protothema.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *