Οι φωνές των κατοίκων της Δυτικής Φθιώτιδας εισακούσθηκαν. Μετά τα θανατηφόρα και όχι μόνο περαστικά στην περιοχή λόγω έλλειψης σταθμού ΕΚΑΒ επιτέλους εγκαταστάθηκε και λειτουργεί σταθμός οχημάτων διακομιδής στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης.
Για την ακρίβεια από τα μέσα της εβδομάδας δύο ασθενοφόρα βρίσκονται μόνιμα σε ετοιμότητα στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες όπου χρειαστεί στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας.
Να σημειώσουμε ότι μέχρι και πρόσφατα υπήρχε τεράστιο πρόβλημα διότι έπρεπε να κληθεί ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Λαμίας ώστε να πραγματοποιήσει την διακομιδή.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.