Ο Μοράις δεν νιώθει… πίεση, αλλά στα επόμενα ματς κρίνεται!

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
3 Min Read

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Πορτογάλου στον πάγκο της ΑΕΚ αν η Ένωση δεν κλείσει μόνο με νίκες το 2016

Σε χθεσινές του δηλώσεις στη ΝΟVA ο Ζοζέ Μοράις ισχυρίστηκε πως παρά τα αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΚ, δεν νιώθει ο ίδιος πίεση. Τι είπε συγκεκριμένα ο Πορτογάλος γι’ αυτό το θέμα; «Εγώ δεν αισθάνομαι πίεση για τον εαυτό μου, αλλά αυτό που πραγματικά θέλω είναι οι νίκες για την ομάδα. Δεν εξαρτάται από μένα να σκέφτομαι ότι υπάρχει πίεση για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Σκέφτομαι να διορθώσω τα προβλήματα της ομάδας, να ψάξω λύσεις για την ομάδα και όσο δουλεύω είναι το μοναδικό που ψάχνω και τίποτα άλλο».

Το μέλλον ωστόσο του Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ μόνο βέβαιο δεν μπορεί να θεωρηθεί αν η Ένωση δεν αρχίζει να βγάζει στο γήπεδο κάποια πράγματα και κυρίως αν δεν αρχίζει να παίρνει νίκες…

Σχεδόν δυο μήνες συμπλήρωσε ο Μοράις στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» και η αλήθεια πως παρά το γεγονός ότι δουλεύει καλύτερα απ’ ότι ο Κετσπάγια στα Σπάτα τα αποτέλεσμα δεν είναι ενθαρρυντικά. Η ΑΕΚ επί Μοράις μετράει μόνο δυο νίκες σε επτά ματς (τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα και την Κέρκυρα για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ)! Επίσης μετράει μια ήττα (από τον ΠΑΟΚ), ενώ έχει φέρει ισοπαλίες με Πανιώνιο (ΟΑΚΑ), Ατρόμητο (ΟΑΚΑ), Αναγέννηση Καρδίτσας (Κύπελλο εκτός έδρας) και Κέρκυρα (εκτός έδρας για το πρωτάθλημα). Στις τρεις τελευταίες ισοπαλίες μάλιστα η ΑΕΚ έχει προηγηθεί στα παιχνίδια, αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο.

Μέχρι το τέλος του 2016 η ΑΕΚ έχει να δώσει ακόμη τρια παιχνίδια. Δυο για το πρωτάθλημα (με Λεβαδειακό και ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ) και ένα ενδιάμεσα για το Κύπελλο ματς στη Λαμία. Μόνο νίκες πρέπει να πάρει η ΑΕΚ σε αυτά τα ματς και με το ξεκίνημα του 2017 να δείξει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο (που θα βοηθήσουν και οι μεταγραφές) κάνοντας ένα σερί νικών.

Αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει κάποιο από τα επόμενα τρία ματς τότε δεν αποκλείεται τίποτα για το μέλλον του Μοράις στον πάγκο της ομάδας…

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *