Ένας άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, το βράδυ της Παρασκευής (02/12).
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες όταν, ένα ταξί, το οποίο οδηγούσε 32χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα, έναν πεζό, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Πλάτωνος.
Τα στοιχεία του άτυχου άνδρα δεν έχουν γίνει γνωστά.
Προανάκριση για το περιστατικό, διενεργούν οι αρμόδιες Αρχές.
ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.