Ανατροπή στην τραγωδία στη Λάρισα – Δεμένος φαίνεται να βρέθηκε ο 4χρονος

lamianow
2 Min Read

Τραγική διάσταση λαμβάνει η πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λάρισα που έστειλε ένα 4χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

Και αυτό γιατί ξετυλίγεται ένα οικογενειακό δράμα… Η μητέρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, κρατείται από την αστυνομία και αντιμετωπίζει την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Η ίδια φέρεται να κοιμόταν στον καναπέ την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και πως εργαζόταν ως σερβιτόρα.

larissa_pirkagia.jpg
Κατά τη διάρκεια της φωτιάς εκείνη ξύπνησε και βγήκε από το σπίτι αφήνοντας δεμένο το αγοράκι στο καροτσάκι. Την ίδια ώρα, ο μεγαλύτερος γιος της, ο οποίος είναι 17 χρονών και από άλλο γάμο, δεν ήταν στο σπίτι καθώς είχε φύγει για το σχολείο.

Η πυροσβεστική υπηρεσία απεγκλώβισε το παιδί, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού σε ιδιαίτερα σοβαρά κατάσταση με αναπνευστικά προβλήματα αλλά και εγκαύματα στο σώμα του από τα λουριά του καροτσιού που ήταν δεμένο.

Όπως αναφέρουν πηγές από τη ΔΕΗ το ρεύμα στο διαμέρισμα της οικογένειας, το οποίο βρέθηκε ακατάστατο με πεταμένα ρούχα και άλλα εύφλεκτα αντικείμενα που φαίνεται πως ευνόησαν την επέκταση της πυρκαγιάς, ήταν κομμένο λόγω οφειλών από το Φεβρουάριο του 2016.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως η φωτιά προήλθε από τον ενιαίο χώρο του καθιστικού με το υπνοδωμάτιο. Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια δεν είχε ρεύμα εδώ και μήνες, η μητέρα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, δεν είχε υποβάλλει κάποιο αίτημα προς τον Οργανισμό για ρύθμιση ή ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο.

ImageHandler2.jpg
Άγνοια για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας δήλωσε και η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Λάρισας, αφού φαίνεται πως ούτε εκεί είχε απευθυνθεί η μητέρα του αγοριού.

Το αγοράκι νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση με εκτεταμένα εσωτερικά εγκαύματα λόγω του καπνού που εισέπνευσε ενώ και ο εισαγγελέας ανηλίκων ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *