Τέλος και επίσημα ο Λέντας-Αντικαταστάτης ο Καραϊσκος;

lamianow
2 Min Read

Όπως πρώτοι ενημερώσαμε χθες ο Σπύρος Λέντας ήταν προ το πυλών της εξόδου στον Ολυμπιακό Λαμίας. Όπερ και εγένετο το πρωί της Τρίτης. Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό και τον ευχαρίστησαν για την αναβάθμιση του συλλόγου αποκαλώντας τον πρωτεργάτη στην πιο μεγάλη στιγμή της ομάδας.    

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λαμίας

Ολυμπιακός Λαμίας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Σπύρο Λέντα και τον ευχαριστεί για την προσφορά και την συμβολή του σαν πρωτεργάτη στη πιο μεγάλη στιγμή της ομάδας, την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος Φθιώτιδας καθώς και τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και ως φιναλίστ στο φετινό σουπερ καπ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg
Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με τον γυμναστή Παναγιώτη Τσιγαρίδα και εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.”

Η επόμενη μέρα… φέρνει Καραϊσκο; 

Ο Μάνος Γέμελος βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς τεχνικούς τα τελευταία 24ώρα, μάλιστα οι κουβέντες δεν περιορίστηκαν στα στενά γεωγραφικά σύνορα του νομού Φθιώτιδας. Έγιναν κουβέντες ακόμη και με προπονητές από όμορους νομούς και την Αθήνα, με μεγάλη εμπειρία σε μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά χωρίς την γνώση του φθιωτικού ποδοσφαίρου και της κατηγορίας. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του lamianow.gr πως οι “ερυθρόλευκοι” είναι κοντά στον έμπειρο τεχνικό Πέτρο Καραϊσκο ο οποίος τις τελευταίες χρονιές βρέθηκε στις Στυλίδα και Ένωση 2010. Πρόκειται για έναν τεχνικό που έχει άρτια γνώση της κατηγορίας και του φθιωτικού ποδοσφαίρου και θα τραβήξει το κουπί του πρωταθλητισμού στην συνέχεια. Να ξεκαθαρίσουμε πως  ονόματα τεχνικών που κυκλοφόρησαν στην “πιάτσα”  και βρίσκονται σε πάγκους άλλων ομάδων δεν έχουν υπόσταση. Ο νέος τεχνικός της ομάδας (Φαβορί ο Καραϊσκος) θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι αύριο!
Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *