Σε διάφορα σημεία του σώματός του τραυματίστηκε ένας 48χρονος εργάτης όταν γλίστρησε από σκάλα του δεξαμενόπλοιου κατά τη διάρκεια περισυλλογής εργαλείων ελασματικών εργασιών στο αγκυροβόλιο εγκαταστάσεων εταιρίας πετρελαιοειδών στη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.
Ο εργάτης μεταφέρθηκε από το δεξαμενόπλοιο στην ακτή και από κει διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
Ο υπεύθυνος του συνεργείου της εταιρίας που επισκεύαζε το συγκεκριμένο δεξαμενόπλοιο, στην οποία εργαζόταν ο 48χρονος συνελήφθη και μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα πρωτοδικών Κορίνθου αφέθηκε ελεύθερος.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.