Εκείνη στα 20, εκείνος στα πρώτα “‘ήντα”, πώς να υπάρξει χημεία σε αυτό το θέμα;
Ο λόγος για την Courtney Stodden, που ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Doug Hutchinson. Τώρα όμως που χώρισαν, τα έβγαλε όλα στη φόρα! Τι είπε; Διαβάστε:
“Είμαι ένα κορίτσι, μια νεαρή γυναίκα και έτσι νιώθω πως θα πρέπει να είμαι συναισθηματικά συνδεδεμένη με κάποιον για να δραστηριοποιηθώ σεξουαλικά. Έτσι, από συναισθηματικής άποψης, είχα τόσο «κρυώσει» που δεν κάναμε καθόλου σεξ.
Το σεξ μας ήταν καλό, δεν θα πω ψέματα, αλλά είμαι ένα νεαρό κορίτσι που θέλει να βιώσει σεξουαλικές επαφές όλων των ειδών κι εκείνος είναι ένας μεγαλύτερος άνδρας που με κάποιο τρόπο επιβραδύνει. Ακόμα κι αν κάναμε σεξ κάθε μέρα, νομίζω το ίδιο θα ήθελα. Απλώς ήθελα περισσότερο σεξ”.

sportdog.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.