Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Λάρισα αναμένεται να επιστρέψει ο Κώστας Φορτούνης.
Μετά τον αποκλεισμό του από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά και τις δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο, ο διεθνής μεσοεπιθετικός φαίνεται ότι πήρε το… μήνυμα κι έχει ανεβάσει στροφές στις τελευταίες προπονήσεις των «ερυθρολεύκων».
Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα αναμένεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Λάρισα, όπου πιθανότατα όμως θα καθίσει στον πάγκο και θα πάρει κάποιο χρόνο ως αλλαγή.
Εξάλλου είναι επιβεβλημένο και το ροτέισον αυτή τη στιγμή για τον Μπέντο λόγω του πολύ δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί, τη στιγμή που επανέρχεται και ο Μάρκο Μαρίν ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.