Μπεγερίν αξίας 35 εκατομμυρίων ευρώ!

lamianow
1 Min Read

Συνηθισμένη τακτική της Άρσεναλ να αγοράζει φθηνά και να πουλάει ακριβά, γεγονός που θέλει να επαναλάβει στην περίπτωση του δεξιού της οπισθοφύλακα, Έκτορ Μπεγερίν.

Η Μπαρτσελόνα έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Ισπανό ακραίο αμυντικό, ωστόσο η υπόθεσή του μόνο ως εύκολη δεν λογίζεται, αφού οι «κανονιέρηδες» ζητούν ένα τεράστιο ποσό για να τον παραχωρήσουν.

Δεδομένου πως στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού η Άρσεναλ αρνήθηκε πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι που άγγιζε τα 35 εκατ. ευρώ, ενδεχόμενη πρόταση των Καταλανών θα πρέπει να κυμαίνεται σε ανάλογα και υψηλότερα επίπεδα.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είναι έτοιμη να καλέσει τον Μπεγερίν και να του προτείνει νέο συμβόλαιο, ώστε να τον «δέσει», χωρίς να είναι σίγουρο πως οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν με επιτυχία.

Οι «μπλαουγκράνα», επομένως, έχουν να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια για να κάνουν δικό τους έναν ποδοσφαιριστή που έχουν προκρίνει στη λίστα τους για να καλύψουν το δεξί άκρο της άμυνας, όπου μετά την αποχώρηση του Άλβες έχει παρουσιαστεί κενό.

sportfm.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *