Στα “μαλακά” οι κτηνοτρόφοι που έδειραν αστυνομικούς στην Μακρακώμη!

lamianow
2 Min Read

Στα “μαλακά” έπεσαν τελικά οι δύο κτηνοτρόφοι από την Δυτική Φθιώτιδα που αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς στα μέσα της περασμένης εβδομάδας στην διάνοιξη δασικού δρόμου. Κατά την διάρκεια της υπόθεσης στα δικαστήρια Λαμίας παρουσιάστηκαν τα γεγονότα και δόθηκε ουσιαστικά η κανονική διάσταση των όσων διαδραματίστηκαν σε αγροτοδασική έκταση λίγο έξω από την Μακρακώμη.

Συν τις άλλοις έγινε και προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι ενώ δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις ενώπιον του δικαστηρίου. Η  έδρα του δικαστηρίου επέβαλλε ποινή φυλάκισης δύο μηνών στον 48χρονο και παράλληλα έκρινε αθώο τον πατέρα του.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ένας χειριστής είχε πάρει εντολή από τον Δήμο να εκτελέσει εργασίες στο συγκεκριμένο κομμάτι της αγροτοδασικής έκτασης, όταν έγινε αντιληπτός λοιπόν από δύο κτηνοτρόφους τον απείλησαν πως θα πρέπει να σταματήσει ότι κάνει για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο για να κατευνάσει τα πνεύματα και ο χειριστής να συνεχίσει την δουλειά που του είχε ανατεθεί.  Τελικά μόνο ήρεμα δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα αφού οι δύο κύριοι που δημιούργησαν το πρόβλημα εξ’ αρχής συνέχισαν να αντιδρούν. Ο λόγος για έναν 79χρονο και τον γιό του (48 ετών).

Ο τελευταίος με το που προσέγγισαν οι αστυνομικοί και τους έκαναν συστάσεις τους επιτέθηκε με ένα… ξύλο προσπαθώντας παράλληλα να τους χτυπήσει και με γροθιές βρίσκοντας στόχο αρκετές φορές. Μετά το αρχικό σοκ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο κτηνοτρόφους και μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης για τις πρώτες  βοήθειες.

με πληροφορίες από Εφημερίδα “ΣΕΝΤΡΑ”

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *