«Βλέπει» ΜακΓκίντι η ΑΕΚ

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
1 Min Read

Την περίπτωση του εξτρέμ της Έβερτον, Άιντεν ΜακΓκίντι φέρεται να έχει βάλει στο… μάτι η ΑΕΚ για να καλύψει το κενό που άφησε ο Έλντερ Μπαρμπόσα με την αποχώρηση του.

Το θέμα αντι-Μπαρμπόσα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην «Ένωση», με τους ανθρώπους της ομάδας να ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση. Τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας είδαν τα ονόματα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Γκιόργκι Μιλάνοφ, ωστόσο η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει ακόμη μία περίπτωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» έχει βάλει στο…  μάτι την περίπτωση του Άιντεν ΜακΓκίντι. Ο 30χρονος Ιρλανδός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Έβερτον και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να τον αποκτήσουν, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι.

Με την Έβερτον μετρά 32 συμμετοχές και ένα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Championship με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Σέλτικ (2004-10), με την οποία έφτιαξε το όνομα του, αλλά και της Σπαρτάκ Μόσχας για μία τετραετία.

 

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *