Σκληρή μάχη με την τρομοκρατία και τη διάδοση αναρτήσεων είτε τρομοκρατικών οργανώσεων είτε προσώπων που συνδέονται με αυτές δίνει το Twitter.
Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έχει προχωρήσει στην απενεργοποίηση 235.000 λογαριασμών που σχετίζονται με την τρομοκρατία. Συνολικά, από τα μέσα του 2015 το Twitter έχει κλείσει 360.000 λογαριασμούς με “τρομοκρατικό περιεχόμενο”
Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter,Τζακ Ντόρσεϊ, ο οποίος επισήμανε ότι «είμαστε πολύ πολύ αυστηροί στο κλείσιμο λογαριασμών που σχετίζονται με την τρομοκρατία. Βοηθάμε και μας βοηθούν κυβερνήσεις απ’ όλον τον κόσμο στο να εντοπίζουμε αυτούς τους λογαριασμούς».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.