Θρίλερ με Έλληνα ναυτικό, ο οποίος αγνοείται στην περιοχή Μπαρκαρένα, βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βραζιλία. Την εξαφάνιση του Έλληνα ναυτικού ανέφερε ο Πλοίαρχος του φορτηγού πλοίου “SAMJOHN AMITY” Ν.Π. 10521, στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.
Το πλοίο είχε αποπλεύσει από τη Σιγκαπούρη χωρίς φορτίο, με προορισμό του το λιμάνι Βίλα ντο Κόντε. Το πλήρωμά του απαρτιζόταν από 15 άτομα (6 Έλληνες και 9 αλλοδαπούς).
Ο αγνοούμενος είναι 33 ετών και αναφερόταν ως Γ΄ Μηχανικός στο πλοίο, πριν ολοκληρώσει την υπηρεσία του και επιβιβαστεί σε λάντζα, προκειμένου να αποβιβαστεί στο αγκυροβόλιο Vila Do Conde. Η λάντζα στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με άλλο σκάφος αγνώστων λοιπών στοιχείων, με αποτέλεσμα να αγνοείται ο 33χρονος, ενώ διεσώθησαν τα δύο μέλη πληρώματος.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.