Ηράκλειο: Έντεκα σκυλιά βρέθηκαν φυλακισμένα μέσα σε σπίτι

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
2 Min Read

Μία «φιλόζωη» γυναίκα είχε έντεκα σκυλιά φυλακισμένα στο σπίτι της στο κέντρο του Ηρακλείου.
Μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα και μετά από καταγγελίες πολιτών, οι αρχές έφτασαν στον εντοπισμό των σκυλιών.

Ειδικότερα, την περασμένη Δευτέρα πολίτες κατήγγειλαν την κλοπή κουταβιών από διάφορες περιοχές του Ηρακλείου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, δράστης ήταν η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία δηλώνει μέλος της Ζωόφιλης Δράσης Ηρακλείου.

Η εν λόγω γυναίκα που δηλώνει φιλόζωη ζητά μάλιστα και σε αρκετές περιπτώσεις χρήματα για την ενίσχυση του σωματείου.

Με παρέμβασή της, η εισαγγελία Ηρακλείου ζήτησε τον εντοπισμό των σκυλιών και την αφαίρεσή τους από την κατοχή της γυναίκας.

Έτσι την Πέμπτη, οι αστυνομικές αρχές έκαναν έλεγχο σε σπίτι που διατηρούσε η γυναίκα στην οδό Πεδιάδος στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου και βρήκαν φυλακισμένα 11 σκυλιά μεταξύ των οποίων, κουτάβια τα οποία είχαν κλαπεί αλλά και δύο Βέλγικα μεγάλα σκυλιά που υπέφεραν από ασιτία.

Η «ζωόφιλη» αντιστάθηκε έντονα εμποδίζοντας τους αστυνομικούς για αρκετή ώρα να κάνουν τη δουλειά τους και μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί. Δύο μέρες μετά και αφού κάποια από τα σκυλιά είχαν μεταφερθεί στο δημοτικό κυνοκομείο, αποφασισμένη να πάρει τα σκυλιά πίσω, διέρρηξε τις εγκαταστάσεις κλέβοντας τρία κουτάβια.

Τώρα οι αρχές αναζητούν και άλλους χώρους φυλάκισης σκυλιών που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, διατηρεί η γυναίκα.
Από την πλευρά της, η Ζωόφιλη Δράση με ανακοίνωσή της διαχωρίζει τη θέση της και καλεί όποιον πολίτη γνωρίζει για τους χώρους που διατηρεί η δήθεν ζωόφιλη γυναίκα να καλέσει τις αρχές.

 

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *