Μόνο στρατιωτική θα είναι η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέλαση θα διαρκέσει αυστηρά 60 λεπτά και θα πάρουν μέρος μόνο στρατιωτικά τμήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νωρίς το πρωί της Παρασκευής (22/10) εστάλη απαντητική επιστολή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, από το υπουργείο Εσωτερικών η οποία μεταξύ άλλων κάνει λόγο για αυστηρή τήρηση του χρονικού διαστήματος των 60 λεπτών στην στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το GRTimes, “στον αέρα” βρίσκεται ο τρόπος διεξαγωγής της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος και αναμένεται να αποσαφηνιστεί εντός της ημέρας.

Πατουλίδου για παρέλαση: Περιμένουμε τις διευκρινίσεις

“Ακόμα περιμένουμε τις διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των παρελάσεων, οι οποίες γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθούν με θεατές, οι οποίοι απαραιτήτως θα φορούν μάσκες”, είπε μιλώντας  στον Real Fm 107,1, η αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Όπως σημείωσε, αναμένονται διευκρινίσεις εντός της ημέρας, σχετικά και με τη μαθητική παρέλαση.

Αναφορικά τέλος με τους εορτασμούς της 26ης Οκτωβρίου στον Άγιο Δημήτριο, η κα Πατουλίδου, σημείωσε πως “η λιτάνευση της εικόνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά, καθώς και όλες και οι εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό, με τους πιστούς να πρέπει να κάνουν χρήση της μάσκας”.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ