« Υπηρεσίες προστασίας υψηλών προσώπων VIP »

2997 Medium
Security cam, cctv video camera, street observe surveillance equipment front and side angle view. Secure guard eye and crime prevention isolated on white background. Realistic 3d vector illustration

Η πανδημία του κορωνοϊού (Covid-19) προκάλεσε σημαντικές επιπτώσεις και στον τομέα της ασφάλειας. Οι αλλαγές στη λειτουργία των κρατών, αλλά και στην καθημερινότητα των πολιτών που έφερε η πανδημία και η λήψη περιοριστικών μέτρων για τη διαχείριση της, οδήγησαν στην εμφάνιση νέων απειλών και κινδύνων ή στη μετεξέλιξη ήδη υπαρχουσών, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της εγκληματικότητας.

Την τρέχουσα χρονική περίοδο αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) βρίσκονται σε κατάσταση ολικών, μερικών ή/και τοπικών lockdown. Αυτή η νέα πραγματικότητα επηρεάζει σημαντικά τη λειτουργία των κρατών, του οικονομικού συστήματος, αλλά και τη ζωή των πολιτών. Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα και στην εγκληματικότητα. Για αυτό το λόγο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και σημαντικό να γνωρίσετε την εταιρεία Integrated Security Management (ISM).

Η ISM SECURITY A.E. είναι μία εταιρεία security που φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προαγωγή της ασφάλειας με την ανάπτυξη και την εφαρμογή σύγχρονων προτύπων και κανονισμών ασφάλειας των εγκαταστάσεων. Διαθέτει έναν ειδικά εξοπλισμένο στόλο αυτοκινήτων, με άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με τον οποίο καλύπτει οποιεσδήποτε εγκαταστάσεις.

1 6 1024x387 Medium

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων (ΚΛΣ) της εταιρείας ISM SECURITY Α.Ε. λειτουργεί όλο το 24ωρο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ο χώρος, στον οποίο λειτουργεί είναι ειδικά διαμορφωμένος, ώστε να έχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας και αυτονομίας, με αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Παρέχει τμήμα μελετών και εγκατάστασης συστημάτων ασφάλειας με κάμερες και συναγερμό.

Στην πράξη, η ανάγκη για μια διαφορετική προσέγγιση για την αντιμετώπιση του εγκλήματος, φέρει αντιμέτωπους τους φορείς και οργανισμούς παροχής υπηρεσιών ασφάλειας με νέες προκλήσεις.

guardgodk9 Medium

Τα ιδιαίτερα ανεπτυγμένα ένστικτα και αισθήσεις των σκύλων φύλαξης (Κ-9) της εταιρείας ISM SECURITY A.E. τους καθιστούν βασικό παράγοντα για την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων ασφάλειας παγκοσμίως. Οι επιχειρησιακές ικανότητές τους είναι αυτές που τους κάνουν απαραίτητα εργαλεία στην περιπολία, φύλαξη και ανίχνευση σε κάθε τομέα.

Παράλληλα, η ISM SECURITY Α.Ε. επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των συνεργατών της όσον αφορά τις σύγχρονες διαδικασίες σωματοφυλακής, την προστασία υψηλών προσώπων (VIP) – φύλαξη προσώπων (bodyguard) και της ασφάλειας μετακινήσεων, καθώς και τις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνων.

Καλό θα ήταν να πάρετε μέτρα ασφαλείας πριν να είναι αργά. Σκοπός μας δεν είναι να σας τρομάξουμε, αλλά να σας υπενθυμίσουμε πως ο κόσμος στις μέρες μας καταφεύγει σε πράξεις ανάρμοστες για να επιβιώσει, ώστε να προλαμβάνετε τυχόν άσχημα περιστατικά.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *