Μια υπέροχη και δροσερή συνταγή.
Υλικά
Για το γιαουρτοζελέ
Για τη διακόσμηση
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Μούρο ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φλιτζάνι νερό καυτό
- 100γρ. ζάχαρη
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
- 2 μανταρίνια, σε φετούλες (χωρίς τη λευκή μεμβράνη)
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φλιτζάνι νερό καυτό
- διάφορα φρούτα (φράουλες, μανταρίνια, μούρα κόκκινα & μαύρα κ.λπ.)
Διαδικασία
Παίρνετε μια στρογγυλή φόρμα με αποσπώμενο πάτο και την ντύνετε με μεμβράνη.
Μέσα σε ένα μπολ διαλύετε τη ζάχαρη και το Φρουί Ζελέ με γεύση Μούρο ΓΙΩΤΗΣ στο καυτό νερό. Όταν διαλυθεί εντελώς προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά. Μόλις κρυώσει αρκετά, ανακατεύετε μέσα τις φέτες μανταρινιού.
Αδειάζετε το μίγμα του γιαουρτοζελέ στη φόρμα με μια σπάτουλα και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει εντελώς.
Για τη διακόσμηση: Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Βγάζετε το γιαουρτοζελέ από ψυγείο και από πάνω ρίχνετε το Φρουί Ζελέ Φράουλα που ετοιμάσατε.
Από πάνω μοιράζετε τα διάφορα φρούτα κομμένα σε φέτες και αφήνετε τη φόρμα στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί το γιαουρτοζελέ για 6 ώρες τουλάχιστον.
Ξεκουμπώνετε τη φόρμα, ακουμπάτε το γλυκό σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και αφαιρείτε προσεκτικά τη μεμβράνη πριν σερβίρετε.