Τρίτος σερί τελικός για την Εφές Ανατολού

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Χάρη σε buzzer beater του Βασίλιε Μίσιτς η Εφές Ανατολού, επικράτησε του Ολυμπιακού με 77-74 και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο σερί τελικό της ιστορίας της στην Euroleague.
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Εφές η οποία επικράτησε με 77-74 σε έναν ημιτελικό, που έκοψε την… ανάσα και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Euroleague.

Χάρη στο απίθανο σουτ του Μίσιτς, οι Τούρκοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαβάττου, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με μια εκ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα αυτός θα είναι ο τρίτος συνεχόμενος για το τουρκικό κλαμπ, που τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Θυμίζουμε πως η Εφές είχε ηττηθεί στον τελικό στη Βιτόρια (2019) από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (91-83), ενώ πέρυσι στο Final Four στην Κολωνία είχε πάρει τον τίτλο απέναντι στην Μπαρτσελόνα (86-81). Με δεδομένο πως η σεζόν 2019-2020 δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ο τελικός του Σαββάτου θα είναι ο τρίτος σερί για την ομάδα του Αταμάν.

in.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *