0

Μαθητές που σύντομα θα συμπληρωσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο ενημέρωσαν το πρωί της Τετάρτης στην Λαμία μέλη της διοίκησης του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς για τις πολυτεχνικές σχολές και τα τεχνικά επαγγέλματα.

Δείτε τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θανάσης Λυκόπουλος.
Σήμερα είχαμε τη χαρά, για μια ακομη χρονιά, να φιλοξενήσουμε στα γραφεία του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς, μαθητές που ετοιμάζονται να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους κι ενδιαφέρονται για τις πολυτεχνικές σχολές και τα τεχνικά επαγγέλματα. Οι συζητήσεις με τα παιδιά και οι απορίες τους κρύβουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον και μας φέρνουν αρκετά χρόνια πίσω στο τι σκεφτόμασταν και εμείς οι ίδιοι και τι προβληματισμούς είχαμε όταν τελειώναμε το σχολείο.

Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να τούς ενημερώσαμε από την προσωπική μας εμπειρία για τις σπουδές, την πραγματικότητα του χώρου μας και για τις ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν για όσους επιλέξουν να ενταχθούν στον τεχνικό κόσμο τα επόμενα χρόνια. Και φυσικά θα χαρούμε πολύ όταν πολλά από τα παιδιά που μας επισκέφτηκαν σήμερα, τα δούμε σε λίγα χρόνια και σαν συναδέλφους, στην καθημερινότητα της επαγγελματικής μας ζωής.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Παράσταση διαμαρτυρίας ΟΑΣ Φθιώτιδας στην Περιφέρεια Στ. Ελλάδας

Previous article

Συνελήφθη την ώρα που κατέβαινε από το τρένο!

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like