Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...

Το Ειρηνοδικείο Λαμίας του άλλαξε την ζωή / Χαμόγελα και ανακούφιση για πυροσβεστικό υπάλληλο

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Ειρηνοδικείο Λαμίας του άλλαξε την ζωή / Χαμόγελα και ανακούφιση για πυροσβεστικό υπάλληλο! [video]

Το Ειρηνοδικείο Λαμίας του άλλαξε την ζωή / Χαμόγελα και ανακούφιση για πυροσβεστικό υπάλληλο

Μια κομβική απόφαση με πολυσύνθετη δυσκολία (μιας και οι οφειλές αφορούσαν 6 τράπεζες) η οποία δίνει τεράστια οικονομική ανάσα σε οφειλέτη που όφειλε περισσότερες από  200.000 ευρώ έλαβε το Ειρηνοδικείο Λαμίας.  Πρόκειται για πυροσβεστικό υπάλληλο από την Δυτική Φθιώτιδα, οικογενειάρχη , με μηνιαίες αποδοχές περίπου 1.450 ευρώ , ο οποίος χρωστούσε διακόσιες και πλέον χιλιάδες ευρώ και με την δικαστική απόφαση καλείται να πληρώσει σχεδόν το 1/4 της οφειλής του σε βιώσιμες μηνιαίες δόσεις στις  Τράπεζες , διασώζοντας παράλληλα την κύρια κατοικία του.


Η οριστική απόφαση έγινε δεκτή με ανακούφιση και χαμόγελα από τον οφειλέτη ο οποίος μπορεί -πλέον-  να αποπληρώνει τις δόσεις του και κυρίως  να διατηρήσει το σπίτι του μετά την σημαντική παραγραφή χρέους!


Η γνωστή Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Νάντια Β. Γώγουλου,  έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική απόφαση σε μια σύνθετη περίπτωση με πολλές τράπεζες και χρέη όπου το αποτέλεσμα δικαίωσε τον εντολέα της και του έδωσε τη δυνατότητα να εξέλθει πλήρως του οικονομικού του τέλματος.
Δείτε τι δήλωσε στη κάμερα του LAMIANOW.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε Επίσης

TOP STORIES

Ο Οκτώβρης στη Σπερχειάδα είναι συνυφασμένος με το παζάρι. Και όχι οποιοδήποτε παζάρι αλλά το γνήσιο, το αυθεντικό, το πανελλαδικά ξακουστό. Αυτό που για...

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάζεται σήμερα η διπλή γιορτή για την πόλη της Λαμίας. Αυτή της απελευθέρωσης της πόλης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής που...

LIFE

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής. Οι δύο ηθοποιοί που έχουν ένα αγοράκι τριών ετών επισημοποίησαν τη σχέση τους υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

TOP STORIES

Σε αυτή την ξεχωριστή κατηγορία ανήκει ένας άνθρωπος που ενώ αρχικά δεν είχε καμία σχέση με την πόλη μας, στην πορεία αποτέλεσε εμβληματική μορφή!

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.