Τι καιρό θα κάνει σήμερα

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία η οποία θα φτάσει μέχρι και τους 38 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις τη Δευτέρα στα βόρεια.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός την Κυριακή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, τοπικά στο Αιγαίο την ημέρα μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος παρουσιάζεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα γύρω ορεινά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από αργά το απόγευμα στη Θράκη ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 και πιθανόν κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 και πιθανόν κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια  ανατολική Πελοπόννησος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 και στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 25/07/2016

Τη Δευτέρα στα βόρεια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών
όμβρων στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

antenna

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *