Σε διεθνή έκθεση στο Ντουμπάι βρίσκεται αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη. Δεν πρόκειται για κάποια έκθεση προϊόντων ή τουρισμού, αλλά για τη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών που διεξάγεται στο Dubai World Trade Center στο Ντουμπάι.

“Δεν είναι διεθνής έκθεση για τον τουρισμό, ούτε για την αγροδιατροφή. Είμαστε στο Dubai World Trade Center με 9 επιχειρήσεις μας του κατασκευαστικού κλάδου και των δομικών υλικών και υπηρεσιών. Είναι η πρώτη φορά που η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει σε τέτοια έκθεση γιατί πιστεύουμε ότι την ώρα που ο κλάδος στην Ελλάδα βρίσκεται στην απόλυτη ύφεση, εμείς πρέπει να ενισχύσουμε τις εξαγωγές μας και να στηρίξουμε ή να δώσουμε την δυνατότητα να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας”, έγραψε ο Περιφερειάρχης στο προφιλ του στο facebook.

Εννέα επιχειρήσεις του κλάδου εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του με την υποστήριξη της Περιφέρειας στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδιασμού της για την εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση των εξαγωγών και της τοπικής οικονομίας.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like