Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σκάλας Αταλάντης και τη συνδρομή του Δήμου Λοκρών και της Κοινότητας Αταλάντης, την Κυριακή 12 Ιουλίου 2026 στις 09:00 έλαβε χώρα εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία Σκάλας Αταλάντης.


Συλλέχθηκαν υλικά όπως μέταλλο, γυαλί, πλαστικό και χαρτί με ειδικά εργαλεία καθαρισμού της άμμου.
Στην δράση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, ο Πρόεδρος της Αταλάντης κ. Ιωάννης Νιαβής, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σκάλας Αταλάντης κ. Πέτρος Πλακάκης και μέλη του Συλλόγου.




































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.