Θρίλερ με μαχαιρωμένη τουρίστρια στη Χαλκιδική: Ερευνάται αν σχετίζεται το περιστατικό με τον δραπέτη των αγροτικών φυλακών

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Η επίθεση σε βάρος της 25χρονης τουρίστριας από την Ουκρανία, έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (19/9/25) σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας επιτέθηκε, μαχαίρωσε και λήστεψε την 25χρονης στην Χαλκιδική, από την οποία κατάφερε να πάρει 2.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να σχετίζεται το περιστατικό με τον 27χρονο Αλβανό δραπέτη από τις αγροτικές φυλακές, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι αστυνομικοί έδειξαν στην γυναίκα φωτογραφίες του δραπέτη, η οποία τον αναγνώρισε λέγοντας όμως ότι δεν είναι 100% ότι αυτός είναι ο άνδρας που της επιτέθηκε με μαχαίρι. 

Αυτή την ώρα, είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα… 

newsit.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.