Θ. Καρακάντζας στο lamianow.gr : ” ΝΑΙ, θα είμαι υποψήφιος με τον Μαρκόπουλο”

Lamianow.gr
Lamianow.gr 2 comments
2 Min Read
InCollage 20220813 133521727

Επίσημη θέση αναφορικά με την φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες για το ότι θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη Κώστα Μαρκόπουλου, παίρνει με τοποθέτηση του στο lamianow.gr ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Θανάσης Καρακάντζας.

Σε σχετική ερώτηση μας για το αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Κώστα Μαρκόπουλο σημείωσε : “Ναι. Αποφάσισα να συμπορευτω πολιτικά με τον Κώστα Μαρκόπουλο στις επόμενες εκλογές”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr ο έμπειρος πολιτικά, Κώστας Μαρκόπουλος, δεν έχασε την ευκαιρία με το που ο Θανάσης Καρακαντζας αποχώρησε από την τωρινή περιφερειακή αρχή- και κυρίως με τον τρόπο, που αποχώρησε – να επικοινωνήσει μαζί του και να του εκφράσει την θέληση του να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του. Οι ζυμώσεις του τελευταίου διαστήματος έφεραν αποτέλεσμα για τον υποψήφιο περιφερειάρχη ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει ένα σημαντικό “χαρτί” στερώντας το μάλιστα από οποιονδήποτε άλλον ενδιαφέρομενο.

Άλλωστε  υπήρχαν πληροφορίες ότι και άλλες… υποψηφιότητες επιθυμούσαν να συμπορευτούν με τον  πρώην χωρικό αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, ο οποίος αναμφίβολα αποτυπώνει μια σημαντική δυναμική στο Νομό… 

Υπενθυμίζουμε πως ο Θανάσης Καρακαντζας παραιτήθηκε από την θέση του αντιπεριφερειάρχη και περιφερειακού συμβούλου πρόσφατα. Μάλιστα είχε προειδοποιήσει με άσκηση νομικών διαδικασιών μέσω της δικηγόρου του, Νάντιας Β. Γωγουλου αναφορικά με το θέμα της παραίτησης του. 

Σύμφωνα τώρα με την δήλωση της δικηγόρου του:

Με αφορμή την εξέλιξη και αιτία το ιστορικό της παραίτησης του τέως Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάντζα , έλαβα την εντολή ως πληρεξούσια δικηγόρος του , να καταθέσω μήνυση εις βάρος του προσώπου που , κατά τη γνώμη του , ευθύνεται για την παραίτησή του. Ο κ. Καρακάντζας θα προτείνει ως μάρτυρες όσους ο ίδιος κρίνει ότι θα ρίξουν φως και θα αναδείξουν την αλήθεια της υπόθεσης”.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.