Τέλος και επίσημα ο Γρηγορίου – Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία

Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read
DSC 0315 vert

Όπως σας ενημερώσαμε χθες ο Μιχάλης Γρηγορίου έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης. Το μεσημέρι της Τετάρτης βγήκε και η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε σχετικά

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει τη λύση της συνεργασία της με τον προπονητή, κ Μιχάλη Γρηγορίου. Στους 15 μήνες που βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας μας η συνεργασία μας ήταν αγαστή και πάντα με γνώμονα το καλό του συλλόγου.

Ωστόσο, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ο κ. Γρηγορίου είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, η οποία σήμερα την έκανε αποδεκτή. Είμαστε ευγνώμονες για το περσινό επίτευγμα της παραμονής στην κατηγορία μιας και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία σε μια δύσκολη περίοδο αλλά και για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Κόουτς σε ευχαριστούμε για όλα!

Εις το επανιδείν!

φωτο-studio simopoulos

inCollage 20220301 185448936

Κοντά σε Φεστα

Από κει και πέρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται η διοίκηση του συλλόγου με τον Τζιανλούκα Φέστα. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα ή απρόοπτο της τελευταίας στιγμής,ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται την Πέμπτη στη Λαμία προκειμένου να υπογράψει και να αναλάβει τη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές γυμναστής θα αναλάβει ο Σάκης Παντελίδης.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο